top of page

Nieuwjaarsreceptie 2017

Geachte clubleden, vrienden en sponsors,


Vandaag 22/1/17 was het dan weer een leuk samenzijn met alle goede wensen voor het nieuwe jaar op onze nieuwjaarsreceptie. Deze was doorgegaan in feestzaal De Eyck in Kasterlee. Een mooie en verzorgde feestzaal waar we deze zomer ook al eens te gast waren tijdens de ontbijtbrunch van Piroska en Patrick hun Kabouterrit. Vanaf 12.00 waren we hier al welkom om een aperitiefje aangeboden door de feestzaal zelf te nuttigen. Vervolgens werd er door onze voorzitter een openingsspeech gegeven over de aankomende ritten voor ons nieuw seizoen, onze sponsors werden nog eens extra vermeld. Een aantal data staan nog open om door en voor onze leden een mooie rit uit te werken. Dus hopelijk voelen er zich nog mensen geroepen om ook eens een mooie rit uit te stippelen.


Hierna werden we uitgenodigd om deel te nemen aan een uitgebreid buffet van zowel koude en warme maaltijden. Ook voor de soep hadden we een keuze tussen twee soorten. Voor elk wat wils en zeker voldoende. Nadat eenieder zijn buikje had volgegeten kregen we van Marc nog een speech over de verwachtingen voor ons komend seizoen en werd er aandacht besteedt aan het geplande weekend met de club naar Rudesheim. De datum van 11/6 zou waarschijnlijk veranderen naar 18/6 omdat er onderhandelingen zijn over een rit met Roosendaal maar later hier meer info over. Een beetje spanning mag altijd. Na Marc is ook Wim Mouton aan het woord gekomen en heeft de low-emissie zone uitvoerig besproken, alhoewel nog veel onduidelijk is voor velen en het in de gemeenten zelf verder uitgewerkt moet worden. Dit zal u later allen nog eens apart per mail verstuurd worden.


Na de speechen werden we uitgenodigd voor het dessertbuffet. Veel lekkers om af te sluiten met thee of koffie. Ik zelf heb toen de microfoon gekregen om de presentatie van ons weekend voor te stellen met de dagindeling hoe ons weekend er zou uitzien. Mensen die zich graag nog willen inschrijven, niet aarzelen maar doen. We zouden willen dat we de reservaties naar het hotel in naar Rudesheim kunnen doen tegen uiterlijk 1/2/17, daar het hotel vlug volboekt is. Na dit alles kon men zich in onze Cadillac-clubshop nog te goed doen aan allerlei exclusieve hebbedingetjes.


Als laatste werd er toen beslist om de geschenkjes die ieder had meegebracht brengen (ter waarde van ongeveer 5 euro) via nummertrekking aan de aanwezigen te overhandigen. We hebben veel leuke en mooie geschenkjes zien passeren. Nog wat bijpraten en nakeuvelen en deze prachtige namiddag is ook al weer veel te vlug gedaan.


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page