top of page

Foets Feestrit


De rit van vandaag staat in het teken van een belangrijke gebeurtenis in het leven van onze sponsor Denis Foets. Dit jaar is het precies zeventig jaar geleden dat Denis op deze wereld gezet werd en dat dit heugelijke feit wil hij met ons vandaag vieren. Onze leden van de Cadillac LaSalle Club Belgium zijn welkom op zijn groot verjaardagsfeest dat op zijn bedrijf dit weekend in Tessenderlo doorgaat. We worden daar in clubverband verwacht tussen 15u00 en 15u30. Dus ook nog tijd om vooraf een korte rit te maken zodat we allen met onze oldtimers op het feestterrein kunnen aankomen en parkeren op de gereserveerde plaatsen. De deelnemers verzamelen vanaf 13u00 in café-taverne De Kruk in Zoerle-Parwijs (Westerlo). Na het genieten van het gezellig samenzijn met een drankje aangeboden door de club, staan we om een uurtje later klaar om te vertrekken. In totaal zijn er vandaag een 28-tal Cadillac’s van de partij.

Stipt om 14 uur vertrekt de Cadillac-stoet, met de voorzitter Marc voorop, onder een stralende zon voor een korte FOETS - FEESTRIT van een 28-tal kilometer naar ons einddoel: het Foets-verjaardagsfeest. Onze gastheer Denis en gastvrouw Marina hebben ons met open armen ontvangen op hun grandioos feest met muziek, dranken en eten in alle vormen van aperitief tot dessert naar believen. Voor de liefhebbers staat het forellen vissen (en nadien de mogelijkheid om smakelijk op te eten) ook op het programma. Verder kunnen we ook nog de prachtige verzameling oldtimers en aanverwanten voertuigen van Denis Foets bewonderen.

Het zonnige en warme weer zorgde voor een optimale feestsfeer. Hapjes en frisdranken werden heel vlot aangeboden. Het was volop genieten van de vele oldtimers, tractoren en aanverwante machines welke daar te zien waren. Dit alles gratis aangeboden door onze sponsor Denis Foets aan de leden van onze club.Kortom een verjaardagsfeest waar de onze deelnemers nog lang over zullen spreken. Wie er niet kon bijzijn heeft zeker wat gemist. De zeventigste verjaardag van Denis was een onvergetelijke gebeurtenis. Bedankt hier voor en van alle clubleden nog vele jaren toegewenst.

Uw verslaggever

Marc Manesse

Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page