top of page

Nieuwjaarsbijeenkomst 2020


Op zondag 19 januari 2020 was het opnieuw tijd om de start van het nieuwe seizoen te vieren. In de Feestzalen “den Eyck”, Houtum 39 in Kasterlee, werden onze leden verwacht om 12u00 voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de club. Het bestuur had vooraf de feestzaal “Aurum” in Cadillac-stemming gebracht met de nodige vlaggen en versieringen. Alle leden hadden, zoals gevraagd, een klein geschenkje meegebracht en die later onder elkaar verloot werden. Het werd een leuk weerzien en een gezellige babbel tijdens de receptie die aangeboden werd door feestzaal den Eyck.


Rond 13u00 konden de 46 ingeschreven leden plaats nemen aan de feesttafels en genieten van het rijkelijk buffet, samengesteld uit heerlijke gerechten. Het bestond uit een koud buffet, een soepbuffet, een warm vis- en vleesbuffet en tenslotte een dessertenbuffet. Alle dranken tijdens en na het buffet werden aan de leden aangeboden door het clubbestuur van de Cadillac LaSalle Club Belgium. Tussenin het koude- en het warme buffet door, nam de voorzitter even het woord. In zijn nieuwjaarsspeech had hij het onder andere over het geslaagde voorbije seizoen en hij bedankte de sponsors die onze club steunden. De reeds gekende sponsors voor 2020 werden ook voorgesteld en kregen alvast een warm applaus van de aanwezige leden voor hun steun. Ook nog een warm applaus van de leden als dank aan de bestuursleden Piroska, André, Emmanuel, Michael en Marc, die alles belangeloos proberen in goede banen te laten verlopen. En natuurlijk ook over de plannen voor 2020. De data voor ritten welke in 2020 zullen doorgaan zijn: 26 april, 3 mei, 24 mei, 14 juni, 5 juli. De eerste 5 ritten van het nieuwe seizoen 2020 zijn al vastgelegd door de organisator van de rit. Voorstel voor latere ritten op: 16 augustus, 13 september alsook een 2 daagse (WE) in juli of augustus ? Voor deze ritten in juli, augustus en september zoeken we nog kandidaten om een rit in te richten. Neem daarvoor gerust contact op met de voorzitter.


Tot slot had de voorzitter het over de Algemene Leden-vergadering van 29 november 2020. Daar is het opnieuw tijd om een nieuw bestuur te kiezen. We gaan dit jaar (ons zesde jaar) als bestuur tot een goed einde brengen. De functies zijn vacant en wie onder de leden zich kandidaat wil stellen voor de bestuurdersfunctie van voorzitter, secretaris/ondervoorzitter, penningmeester, public relations of IT-coördinator kan contact opnemen met de voorzitter. De aanwezige leden hebben allen van het clubbestuur een grill badge als geschenk ontvangen met het logo van onze club, om op hun Cadillac te monteren.


Er was dan nog ruim de tijd voor een gezellig babbel onder elkaar en kennismaking met onder de oudere en nieuwere leden. Alle aanwezigen waren heel tevreden en konden op een voldane wijze huiswaarts rijden. Het was een geslaagde bijeenkomst waarop ik enkel positieve reacties mocht ontvangen. Ieder aanwezige vond aan zijn bord op de feesttafel ook nog een nieuwe pen uitgerust met softtop. Op de pen staat de vermelding:

“CADILLAC LASALLE CLUB BELGIUM - The Best Choice”.


Uw verslaggever

Marc Manesse

marc.manesse@telenet.be


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page