top of page

Algemene Ledenvergadering 2023 van de Cadillac LaSalle Club Belgiun vzw

Locatie: Eetcafé Hippodroom, Beeldstraat 15 te 9100 Sint-Niklaas


Naar jaarlijkse gewoonte hebben we, zoals vastgelegd in onze statuten van de vzw, op de laatste zondag van de maand november onze Algemene Ledenvergadering laten doorgaan. Dit jaar werd er tevens een verkiezing van een nieuw bestuur voor onze club georganiseerd.


Vanaf 11u00 mochten we de leden, die zich vooraf hadden ingeschreven voor deelname voor het voorafgaand buffet, verwelkomen op een receptie aangeboden door het CLCB-bestuur. Daarna konden we met de 29 deelnemers aanschuiven aan een heerlijk buffet bestaande uit verschillende voorgerechten van vis en vlees. Het hoofdgerecht volgde dan met een keuze uit tongrolletjes, scampi’s en chateaubriand met warme groeten, sausen en aardappelgerechten. Er was ook nog vol au vent voor de liefhebbers. Ten slotte konden we nog genieten van een waaier van kleine dessertje met koffie als afsluiter. Heerlijk genieten was het. Spijtig van het minder aantal deelnemers dan de voorbije jaren. Ondertussen waren er nog een viertal leden aangekomen die enkel deelnamen aan de daaropvolgende Algemene Ledenvergadering. Op deze vergadering werd, na het woord van de voorzitter, hulde gebracht aan de sponsors en de rotorganisatoren van het seizoen 2023. Naast de officiële delen zoals goedkeuring van het vorig verslag, toelichting en goedkeuring van de clubrekening door de controleurs en van de begroting, was het tijd geworden om de verkiezing van een nieuw bestuur te laten doorgaan. De voorgestelde vier kandidaten voor de functies binnen het CLCB-bestuur, werden door de aanwezige leden via een anoniem schriftelijk kiesdocument, met 100% van de stemmen allen herverkozen voor de komende periode 2024-2026. De vorige bestuursleden zijn met 100% van de stemmen herverkozen in onderstaande functie’s. Bijkomende bestuursleden zijn steeds welkom!


Na deze verkiezingsuitslag werd nog tijd gemaakt voor de voorstelling van de CLCB-film 2023, waarin een mooi overzicht gegeven werd van de verschillende Cadillac-ritten van 2023. Afsluiten deden we met een gezellige babbel bij een lekker smakende drankjes.Resultaat verkiezing bestuur Cadillac LaSalle Club Belgium vzw:

PRESIDENT (Voorzitter)

Marc Manesse

SECRETARY (Secretaris - Ondervoorzitter)

André Bosch

TREASURER (Penningmeester)

Alfons De Schepper

IT - BESTUURSLID (Informatie technologie)

Michael Manesse

PR - BESTUURSLID

Geen kandidaten

BESTUURSLID

Geen kandidaten


Comments


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page