top of page

De Groene Oase-rit

De groene oase rit, hoe verzin je het !!.Deze rit werd ingericht door Fons en Linda de Schepper uit Beveren. De ontvangst was hartelijk zoals we gewend zijn bij al onze leden . We werden dit maal ontvangen bij de Mc. Donalds te Lokeren waar we terecht konden vanaf 10 uur. De meeste onder de aanwezigen Cadillac deelnemers hebben het gehouden bij een koffie/thee in plaats van een Big Mac met friet en Milkshake.

Dit laatste was te veel van het goede op ons nuchtere maag. Helaas waren er maar 9 voertuigen aanwezig, maar dit heeft de pret niet mogen drukken en was het toch nog een gezellige leute. We zijn zoals gewoonlijk iets later vertrokken. Maar dat zijn we ondertussen al gewend. 10.45 uur.

Het eerste deel van de rit ging via kleine industrie zones (KMO’s) en kleine villa wijken waar mooie huizen stonden. Het ouderlijk huis van de Belgische zanger Helmut Lotti zijn we gepasseerd in Waasmunster. Tevens kwam er ook beetje groene oase voorbij, op het moment dat we wat landelijke wegen met veel weilanden waar paarden rond huppelden vol jolijt omdat ze Cadillac’s zagen. Na ongeveer 1,5 uur “tuffen” door groene oase en verschillende keren de autosnelweg Antwerpen – Gent te zijn overgereden, verschoot ik er van dat er nog zoveel groen in het Waasland aanwezig is. Uiteindelijk kwamen we bij onze middagstop terecht 12.45 uur in eetcafé Hippodroom, en een droom was het. Dit is een prachtige manege op een zeer mooie locatie, waar het eten subliem was.

Tevens zaten wij met het uitzicht op de binnenpiste. Tijdens de maaltijd was er een amazone die wat dresseur aan het oefenen was. Dit was aangenaam om te zien.

Uiteindelijk moesten we daar ook weer vertrekken richting eindstop, het was toch al 15 uur. Ook het laatste deel van de groene oase rit ging door de groenen oasen van het Waasland. Dorpje hier en dorpje daar, ook dit laatste stuk was aangenaam om te rijden. Voor we het wisten waren we al op ons eindstop te Kruibeke om 16.15 uur. De aanwezige deelnemers hebben zich terug verenigd in het restaurant Lunch Garden bij de Carrefour om daar nog gezellig na te babbelen van deze mooie aangename dag.

Uw verslaggever,

Cees Verschure


Kommentare


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page