top of page

Stille Kempen


We schrijven Zondag, de rustdag des’heren; en hij liet zelfs de zon schijnen. We zijn deze keer uitgenodigd door Johan Vermesen, jawel hij die mocht Nonkel Ludo zeggen tegen wijlen Ludo & zijn Cathy. Hun Cadillac is nu in zijn goede handen terecht gekomen en zet nu de herinnering verder aan deze 2 geliefde clubleden.

We zijn zeer verheugd er weer te kunnen bijzijn met “onze blauwe “, na het vervangen van 11 vriespluggen aan de motor. Hij zingt weer tevreden onze V8 en het klinkt als een symfonie van Beethoven in onze oren ! De zonnecrème is zeker mee want de hemel verwarming staat op zo’n 27 graden ingesteld deze namiddag. We zijn samen met de AMCC-club uitgenodigd om samen te komen aan de sporthal te Laakdal, de woonplaats van Ludo lag er schuin tegenover ... Het doet wat raar, herinneringen komen weer aan de oppervlakte daar we door hun ook hier 2x voor hun rit zijn gestart. Wat vliegen de jaren hé, we moeten ze koesteren deze samenkomsten. 23 bolides uit de USA staan in 2 rijen tentoon gesteld blinkend in de verwarmende zonnestralen, eindelijk weer zomers weer; we treffen het vandaag!


Na een verse koffiekoek en een dampende kop koffie of een glaasje fris aangeboden door uw club aangeboden te hebben doen verdwijnen in onze magen zijn we vertrekkensklaar. Vele lachende gezichten cruisen mee over de mooie rustige landelijke wegen van Laakdal en omgeving. Plots is de ‘Stille Kempen’ zo stil niet meer! 't is weer volop genieten van heerlijke temperaturen met het dakzeil open gevouwen, maar op termijn lijkt het toch wat meer op bakken braden zonder de solo ... Nog een geluk dat we op weg zijn naar een bakkerij- en brouwerij museum te Geel. Interessant was het bezoek aan beide musea. Op het uitnodigend terras konden we allen genieten in een mooie setting van een heerlijk fris zelf gekozen artisanaal biertje. Op de achtergrond speelde iemand nog vinyl platen met daarop hits uit betere vervlogen zomers. Ja meer moet dat niet zijn voor onze clubleden.

We bedanken Johan voor deze ontspannende namiddag.

Nu kijken we alweer uit naar ons club-weekend in de Belgische Ardennen in september hopend ook op zalig weer.

Batterijtjes weer opgeladen keren we weer huiswaarts, tot ziens.

Uw reisgenoot André

Comments


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page