top of page

GM's Motorama Show - Deel 3

GM's Motorama Show – The beginning Deel 3: Voorgeschiedenis en ontstaan van de sprankelende Show van GM Dream Cars en Concept Cars

Natuurlijk trappen we een open deur in, als we stellen dat de GM Motorama Show vooral bedoeld was om af te tasten, hoe het koperspubliek zou reageren op Dream Cars en Concept Cars, die met de regelmaat van de klok het levenslicht zagen. De bedoeling was natuurlijk om ontwerpaspecten van deze Dream Cars en Concept Cars ook op de “gewone” productie-modellen toe te passen. Maar dan moest van te voren wel vaststaan, dat het publiek die ontwerpaspecten ook zag zitten. Zou het koperspubliek bepaalde aspecten afwijzen, dan was het in productie nemen daarvan toch wel een veel te groot risico...


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page