top of page

GM's Motorman Show - Deel 1

De sprankelende Show van GM Dream Cars en Concept Cars

Deel 1

Onze vorige serie ging over de Grote Automobielontwerpers bij GM en heeft zo'n 25 afleveringen gekend (!!), verspreid over een aantal jaren. Bekende en minde bekende automobiel designers passeerden de revue. We noemen nog eens namen als - vanzelfsprekend - de twee legendarische nestoren van automobiel-design: Harley Earl en diens opvolger Bill Mitchell. Maar ook figuren als John DeLorean, Homer LaGassey, Wayne Kady, Irv Ribicki, Chuck Jordan, Wayne Cherry, Bill Porter en nog vele anderen. We verdiepten ons in hun biografieën en beleefden mee hoe zij te werk gingen om hun fantastische ontwerpen in de wereld te zetten, waar we nu nog steeds met groot respect (en ook wel met een enige nostalgie) op terugblikken – èn nog steeds van kunnen genieten. Die serie is hiermee afgesloten, dus wordt het tijd voor iets nieuws...


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page