top of page

Brand - The standard mei 2016

Wakker worden, je garage staat in brand!

(en in die garage....... stond mijn Cadillac!)

Het is de Nieuwjaarsnacht van 31 december 2015 op 1 januari 2016. Het geknal en geknetter van vuurwerk begint te verstommen. We hebben met een glas koele champagne in de hand elkaar een voorspoedig 2016 toegewenst en het is tijd om te gaan slapen. Het is geen prettige droom in die eerste nacht van het nieuwe jaar. Ik droom dat iemand op de deur staat te bonken en roept dat ik wakker moet worden, omdat mijn garage in de brand staat. "Net als altijd", denk ik met halfslaperige gedachten, "zal ik straks wakker worden en dan blijkt zoals gewoonlijk, dat er niets aan de hand is, want dit heb ik alleen maar gedroomd."...

Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page