top of page

Lentebijeenkomst zondag 13 maart 2022 - Kasterlee


Na een lange onderbreking van 2 jaar, waarin we door de gekende beperkingen als gevolg van de pandemie en het verboden was om in grote groep in restaurants samen te komen, was het eindelijk zover. Het konden opnieuw samenkomen zonder beperkingen. Onze bijeenkomst van zondag 13 maart 2022 kon in veilige omstandigheden en ongedwongen plaats vinden. We hebben het Lentebijeenkomst genoemd en is als een combinatie van de Algemene Ledenvergadering van november 2021 en de Nieuwjaarsbijeenkomst van januari 2022 doorgegaan. Het CLCB bestuur was die dag al van 10u30 aanwezig, om de zaal in Cadillac-stemming te brengen en ook om de artikelen van onze clubshop voor de leden te etaleren. Buiten aan de ingang waren de 2 nieuw aangekochte vlaggen van de CLCB al vanop afstand heel goed zichtbaar.


De leden en sponsors werden vanaf 12u00 verwacht in zaal De Schuur, één van de Feestzalen “den Eyck”, Houtum 39 in Kasterlee. Je kan wel denken dat de leden heel wat te vertellen hadden na zo’n lange tijd. Het werd voor iedereen een leuk weerzien en het werd een gezellige babbel tijdens de receptie, aangeboden door Feestzalen den Eyck. Waarvoor onze dank.


Na een korte speech van de voorzitter, kon iedereen plaats nemen aan de mooi versierde feesttafels en genieten van het rijkelijk en overheerlijk buffet. Het bestond uit een koud buffet met vis- en vleesgerechten, een soepbuffet, een warm vis- en vleesbuffet in combinatie met warme seizoengroentjes, sauzen en aardappelgarnituren. Tenslotte was er nog een mooi dessertenbuffet met koffie of thee als afsluiter. Uit de commentaren kon ik opmaken dat iedereen volop genoten heeft van de keuze en aanbod van de lekkere gerechten. Als dank voor hun aanwezigheid werden zoals gebruikelijk aan de leden, naast een kleine tussenkomst in de kostprijs van het buffet, alle dranken tijdens het buffet en de daaropvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) gratis aangeboden door het clubbestuur van de Cadillac LaSalle Club Belgium.


Om 15u00 was het stilaan tijd om de uitgestelde Algemene Ledenvergadering 2021 in verkorte versie te laten doorgaan. In totaal hebben er 38 deelnemers aan deze vergadering deelgenomen. De verschillende items van de officiële dagorde werden besproken en waar nodig goedgekeurd.

  • Verslag statutaire vergadering

  • controle van de boekhouding

  • overzicht boekhouding

  • balans en begroting

  • kwijting raad van bestuur

  • agendapunten van leden

Er werden geen bijkomende agendapunten van de leden ontvangen. Aansluitend werd overgegaan naar het clubgedeelte waarin sponsors en rit organisatoren van 2021 een geschenkje mochten ontvangen. Dit gebeurde steeds onder luid applaus van de aanwezigen. We hebben in het vorige moeilijke seizoen 2021 met zijn beperkingen, toch nog 4 ritten kunnen organiseren en afsluiten met een city-trip naar Gent in de maand oktober - zonder oldtimer weliswaar.Onze sponsors van 2021 Transport Verschure, Foets, Autrac, Auto Electro Andries, Miranda Cars en Bariseau-Mottrie zullen onze CLCB opnieuw sponsoren in het jaar 2022. Waarvoor in naam van alle leden onze zeer gewaardeerde en oprechte dank. Het aantal nieuwe (of hernieuwde) leden en het aantal leden die hun lidmaatschap gestopt hebben, brengt ons ten opzichte van 2021 dit jaar op een lichte achteruitgang.Het geplande overzicht van het komende CLCB seizoen 2022 werd voorgesteld, alsook het nieuwe vergoedingssysteem de organisatie van ritten. In 2022 hopen we toch in deze vrijere samenleving met minder beperkingen, om onze club activiteiten te verdubbelen. Een overzicht kan je steeds terugvinden op onze website https://www.cadillaclasalleclubbelgium.be onder de rubriek Activiteiten - Kalender. (rechts bovenaan klikken). Daar zie je onder Activiteiten ook een nieuw item staan - Clubshop. Het is een fotolijst waar alle items die in onze clubshop te koop zijn, opgenomen zijn. Klik op een foto en je ziet daarnaast een volgnummer van de jpeg foto. https://www.cadillaclasalleclubbelgium.be/copy-of-kalender


Om iets te bestellen en om de gereduceerde prijzen te weten te komen, kunnen onze leden met dit fotonummer terecht bij onze ondervoorzitter/secretaris André e-mailadres andre.bosch@proximus.beDe ALV 2021 werd afgesloten met de vraag van de voorzitter aan de leden om een warm applaus als dank aan de bestuursleden André, Alfons, Michael en Marc, voor hun steeds belangeloze inzet voor de club om alles in goede banen te laten verlopen. De volgende Algemene Ledenvergadering 2022 zal, zoals in onze statuten van de vzw voorzien is, op zondag 27 november 2022. De aanwezigen konden, voorzien van de nodige drankjes, nog verder genieten van een gezellige babbel onder vrienden in de feestzaal De Schuur. Een leuke en zeer gezellige omgeving met een vlotte en vriendelijke bediening.

De aanwezige leden konden voldaan huiswaarts keren, voorzien van enkele cadeautjes en van een mooi uniek Cadillac boek - Cadillac Car Postcards 1964 tot 2021. Rond 18u30 was alles achter de rug en konden we als bestuur ons voorbereiden en uitkijken naar onze eerste rit van het seizoen op zondag 24 april 2022.


Uw verslaggever

Marc Manesse

Comments


Recente ritten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page